Lagere expertise kosten

Voor schades aan objecten vanaf een paar honderd euro is het raadzaam de afwikkeling te laten uitvoeren door een expert met materiekennis. Daarbij betaalt u 50% minder expertisekosten als herstel in natura mogelijk is. Bovenop onze scherpe en transparante tarieven betaalt u namelijk geen rapportkosten.

Voor sommige schades is een bezoek aan huis niet noodzakelijk en beoordelen wij de schade op een andere wijze. Met hulp van digitale foto’s en/of een gescande factuur kan de expert beoordelen of de schade voor herstel in aanmerking komt of dat een financiële afhandeling de voorkeur heeft is.´╗┐ Ook zijn er objecten (bijvoorbeeld kleding en tassen) die voor een beoordeling van de schade per post naar ons opgestuurd kunnen worden. Beide alternatieven schelen u als verzekeraar aanzienlijk in de expertisekosten.
 

Beeldexpertise
Aanvullend op bovenstaande werkwijze is Homex in oktober 2015 gestart met Home Eye: beeldexpertise waarmee onze experts met behulp van videobellen schades bij uw klant kunnen beoordelen. We verhogen op deze manier onze service naar u en uw klant, want expertises zijn flexibeler in te plannen´╗┐.

Neem contact met mij op
 
clear